Search
Search
Close this search box.

بهترین متخصص آریتمی قلب در تهران

دکتری که دارد روی بیمار آنژیو گرافی قلب اتجام می دهد

بهترین متخصص آریتمی قلب در تهران کجاست و چرا باید به بهترین متخصص آریتمی قلب مراجعه کرد؟
در ابتدا لازم است توضیح دهیم که به ریتم نامنظم قلب، آریتمی گفته می شود. این اختلال به دلیل عمکرد نامناسب عروق کرونری ایجاد می شود که نتیجه آن کمتر شدن یا بیشتر شدن ضربان قلب بیمار است. برای همین لازم است که به بهترین متخصص آریتمی قلب در تهران مراجعه کنید.

بیماری های قلبی و عروقی در سال های اخیر پشیرفت چشمگیری داشته اند. این بیماری ها علائم مختلفی دارند که در صورت جدی نگرفتن می توانند خطر مرگ را به همراه داشته باشند. برای تشخیص انواع بیماری های قلبی از جمله آریتمی باید به بهترین متخصص آریتمی قلب در تهران مراجعه کنید.

تغذیه ناسالم از جمله استفاده از مواد غذایی تراریخته و مصرف شکر و نمک زیاد از جمله دلایل ابتلا به این بیماری ها است. گسترش استفاده و استعمال سیگار و مواد مخدر از جمله دلایل سکته قلبی در جوانان است که شیوع زیادی پیدا کرده است.

برای جلوگیری و درمان این بیماری ها باید دلایل و علائم آن ها را بدانید. با مطالعه درباره آریتمی قلبی می توانید به روند درمان خود کمک کنید.

عوارض آریتمی قلب

آریتمی قلب چیست؟

آریتمی به معنای ضربان غیر عادی و غیر نرمال قلب است. این اختلال می تواند باعث ضربان تند یا آهسته در قلب شود. در حقیقت اگر تغییری در حرکت تکانه های الکتریکی به وجود بیاید آریتمی رخ می دهد. وقتی قلب به درستی نمی تپد، نمی تواند خون را به شکل درست پمپاژ کند. اگر خون به درستی پمپاژ نشود عملکرد ارگان های حیاطی به خطر می افتد و ممکن است از کار بیافتند.

انواع آریتمی قلب

چند نوع مختلف از آریتمی های شایع قلب عبارتند از:

  • تاکی کاردی فوق بطنی که در آن ضربان قلب به شدت زیاد می شود و مراجعه به متخصص آریتمی قلب ضروری است.
  • فیبریلاسیون دهلیزی که شایع ترین آریتمی است و مانند تاکی کاردی تند است.
  • فلاتر دهلیزی که در آن حفره های دهلیزی قلب در مقایسه با حفره های بطنی با سرعتی بالاتر منقبض می شوند.
  • ایست قلبی که به دلیل تاخیر یا مسدود شدن سیستم هدایتی قلب اتفاق می افتد. در ایست قلبی ضربان قلب بسیار کند می شود.

متخصص آریتمی قلب

دلایل و علت بروز آریتمی قلب(علائم به وجود آورنده آریتمی)

سیستم هدایت در قلب، یک سری تکانه های الکتریکی را ارسال می کند که باعث به وجود آمدن ضربان قلب می شود. اگر در عملکرد این سیستم اختلال به وجود بیاید، آریتمی ایجاد می شود. به طور معمول، سریع ترین سلول های قلب در گره سینوسی هستند که آن ناحیه را به یک ضربان ساز طبیعی تبدیل می کند.

آریتمی زمانی رخ می دهد که ضربان طبیعی قلب غیر عادی می شود و در این زمان باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.

کلینیک تخصصی قلب دکتر محمد ریاستی

جهت دریافت نوبت و مشاوره تماس حاصل فرمایید

علائم و نشانه های آریتمی قلب

 

علائمی وجود دارد که نشان دهنده آریتمی قلب می باشد. کوبیدن یا تپش بیش از حد قلب می تواند از علائم شایع آن باشد. اگر احساس سرگیجه یا درد در قفسه سینه دارید می تواند نشان دهنده آریتمی باشد. تعریق و تاری دید نیز می تواند از علائم آن باش. توجه داشته باشدی که آریتمی می تواند علائمی نداشته باشد و خاموش باشد. برای تشخیص آن ممکن است نیاز به مراجعه به  بهترین متخصص آریتمی قلب در تهران و معاینه فیزیکی باشد. زیرا پزشکان با تخصص و مهارت و با استفاده از روش های مختلف مانند اکو قلب قادر به تشخیص انواع بیماری های قلبی می باشند.

ببیشتر بخوانید: بهترین متخصص  اکو قلب تهران

متخصص آریتمی قلب

عواملی که خطر آریتمی  قلبی را افزایش می دهد

با بالا رفتن سن، خطر بروز آریتمی افزایش می یابد. این بیماری می تواند ارثی باشد یعنی اگر یکی از خانواده شما آریتمی داشته باشد شانس شما برای ابتلا بالا می رود. برخی از بیماری های قلبی نیز در این امر تاثیر گذارند. اگر سبک زندگی خوبی ندارید یعنی الکل و دخانیات مصرف می کنید بیشتر مبتلا خواهید شد.

یکی از عوامل دیگری که خطر آریتمی را بیشتر می کند بیماری غده تیروئید است که در نوع پر کار آن تپش قلب و تعریق زیاد شده و ریسک ابتلا به آریتمی را افزایش می دهد.

چطور مانع از آریتمی قلبی شویم

به طور دائم نمی توانید از آریتمی جلوگیری کنید. معاینات منظم در مطب پزشک متخصص آریتمی  یا بیمارستان می تواند به شما کمک کند تا از مشکلات بیشتری که آریتمی به وجود می آورد جلوگیری کنید.

برخی از دارو هایی که افراد مصرف می کنند مثل دارو های سرماخوردگی می توانند باعث آریتمی شوند، پس حتما قبل از مصرف با متخصص آریتمی قلب مشورت کنید. یک رژیم غذایی سالم داشته باشید. مقدار زیادی میوه و سبزیجات و پروتئین مصرف کنید.

از مصرف چربی های اشباع و چربی ترانس خودداری کنید و با هولتر فشار خون به طور منظم، فشار خون خود را چک کرده و برای کنترل کلسترول به چکاپ بروید.

بیشتر بخوانید: هولتر فشار خون چیست؟ چه کاربردی دارد؟

متخصص آریتمی قلب

هزینه درمان و تشخیص آریتمی قلب

اگر دچار تپس قلب و ضربان های نامنظم شده اید، برای تشخیص و انجام آزمایشات باید هزینه ای را کنار بگذارید. این که دقیقا چه هزینه ای را باید متقبل شوید بستگی به نوع درمان و تشخیص و نوع بیمه شما دارد.

علاوه بر بررسی علائم و سابقه پزشکی شما و انجام معاینه فیزیکی، متخصص آریتمی قلب احتمالا برای شما چند آزمایش برای تشخیص نوع آریتمی تجویز می کند. پس از تشخیص نوع آریتمی و میزان جدی بودن آن نوبت به دارو درمانی می رسد که اولین مرحله از درمان است. دارو ها ممکن است شامل قرص باشند یا آمپول باشند.

متخصص آریتمی قلب شما ممکن است روشی را تجویز کند که به آن مطالعه ی الکتروفیزیولوژی قلب می گویند. در این روش که فقط در اتاق کت لب بیمارستان انجام میشود یک تحریک الکتریکی ولتاژ پایین به داخل قلب وارد می شود و فعالیت قلب شما را ارزیابی و آریتمی های نهفته ی قلبی را آشکار می کند.  این روش ها معمولا توسط بیمه پوشش داده می شوند و شما باید میزان فرانشیز و دیگر اطلاعات را مطالعه کنید.

آریتمی های خطرناک قلب

آریتمی های دیگری نیز وجود دارد که می توانند خطرناک باشند. سندروم LQTS یکی از اختلال های نادر است که باعث می شود بطن های قلب بیش از حد منقبض و آزاد شوند. در صورت شدت و طولانی بودن این سندروم می تواند باعث بروز بیماری SCA شود که از هر 10 نفر مبتلا به این بیماری، یک نفر علامت LQTS را دارد.

سندروم SQTS یک اختلال ژنتیکی بسیار نادر است که عضله قلب کمتر از حد معمول منقبض می شود. این مورد می تواند باعث ایجاد آریتمی های تهدید کننده شود.

خطرات آریتمی قلب

علائم آریتمی قلبی در زنان

آریتمی در زنان جزو بیماری های قلبی است که باعث مرگ و میر زیادی می شود. این بیماری بیشتر به دلیل گرفتگی رگ ها  اتفاق می افتد. در این موقعیت ضربان قلب جهشی و نامنظم حس می شود. احساس خستگی شدید، تنگی نفس و احساس ناراحتی در قفسه سینه هم از دیگر علائم آن است.

هر چند علائم آریتمی زنان تفاوتی با مردان ندارد، اما زنان به دلیل سیستم بدنشان و احتمال ابتلا بیشتر به بیماری ها ممکن است علائم بیشتری از خودشان  نشان بدهند. در هر صورت باید احتیاط کرد و در صورت مشاهده هر گونه علائم، خونسردی خود را حقظ کرده و به دکتر متخصص آریتمی قلب مراجعه کنید؛ تا با استفاده از هولتر ریتم که از دستگاه های پیشرفته در تشخیص نوع آریتمی و جریان های ریتمی قلب می باشد، به بیماری و مشکلات شما پی ببرد.

ببیشتر بخوانید: هولترریتم چیست و چه کاربردهای دارد.

درمان خانگی آریتمی قلب

اگر علائم آریتمی شدید نباشد و باعث ایست قلب نشود، می توان آن را در خانه درمان کرد. مناسب ترین راه برای درمان آریتمی در خانه، اجتناب از محرک هایی است که باعث ایجاد علائم می شوند. استرس را کاهش دهید و تکنیک های تمدد اعصاب مانند مدیتیشن و یوگا را امتحان کنید.

از محرک هایی مانند نیکوتین و کافئین دوری کنید.  برخی از نوشیدنی های انرژی زا نیز می تواند باعث افزایش ضربان قلب شود. مهم ترین نکته خودداری از مصرف مواد مخدر است. به گفته متخصص آریتمی قلب شیشه و کوکائین می توانند باعث تپش قلب شوند.

متخصص آریتمی قلب

رابطه استرس و آریتمی قلب

بدترین چیز برای کارکرد قلب استرس است. وقتی که دچار استرس می شوید، سطح هورمون کورتیزل بالا می رود . بی خوابی و قرار گرفتن در شرایط استرس زا باعث افزایش سطح کورتیزول می شود.

اگر این هورمون افزایش پیدا کند باعث بالا رفتن و شدت پیدا کردن ضربان قلب می شود در نتیجه امکان ابتلا به آریتمی به طرز شگفت آوری بالا می رود.

چه زمانی باید به متخصص آریتمی قلب مراجعه کرد؟

اگر علائمی که دارید برای مدت زیادی  باقی مانده است، یا این که سابقه بیماری های زمینه ای مانند فشار خون بالا و دیابت دارید، زمان آن است که به دکتر متخصص آریتمی قلب مراجعه کنید. اگر علائمی مانند سبکی سر،  سردرد یا تنگی نفس دارید فورا به دنبال دکتر باشید.

ممکن است مجبور شوید برای اطمینان از نبودن خطر ایست قلبی ناگهانی یا آریتمی های خطرناک تست شوید. برای بسیاری از افراد فهمیدن جدی بودن یا گذرا بودن تپش قلب سخت است. اگر علامت ضربان اضافی با نامنظم- ضربان قلب دارید فورا به متخصص آریتمی قلب مراجعه کنید. باید بفهمید که قلب شما سالم است یا نه. اگر اینطور نباشد آریتمی معمولا خطر سکته مغزی یا مرگ ناگهانی را افزایش می دهد.

متخصص آریتمی قلب

راه های درمانی آریتمی قلب

درمان این بیماری بستگی به نوع و شدت آن دارد. در برخی موارد، درمان لازم نیست. گزینه های درمانی شامل تغییر شیوه زندگی ، دارو ها یا جراحی است. دارو های مختلفی برای درمان آن وجود دارد.

از آن جایی که بدن افراد متفاوت است و ممکن است مشکلات متفاوتی هم داشته باشند، از این رو قبل از تجویز دارو باید یک سری آزمایشات انجام شود تا درمان مناسب شما تجویز شود. دارو های ضد آریتمی دارو هایی هستند که برای تبدیل آریتمی به ضربان طبیعی استفاده می شوند.

دارو های ضد انعقاد یا ضد پلاکت برای این بیماری تجویز می شوند که خطر تشکیل لخته یا سکته مغزی را کاهش می دهند.

علائم و نشانه های ضربان نامنظم قلب

ضربان قلب نامنظم می تواند سبب ایجاد بیماری های مختلف شود . می تواند باعث بروز سکته یا نارسایی قلبی یا حتی آریتمی شود. در صورت حس کردن تپش قلب یا سنگینی قفسه سینه و تنگی نفس باید آن را جدی بگیرید و در صورت تشدید علائم به متخصص آریتمی قلب مراجعه کنید.

برای بررسی نبض خود به مدت 5 دقیقه بنشینید و در این مدت از کشیدن سیگار خودداری کنید. دست چپ خود را رو به بالا و به صورت خمیده نگه دارید. انگشت اشاره و وسط را روی محل نبض مچ دست فشار دهید. سپس تعداد ضربان ها را در 30 ثانیه بشمارید و در عدد 2 ضرب کنید.. در حالت طبیعی ضربان قلب باید بین 60 تا 100 باشد.

متخصص آریتمی قلب

چه کسانی بیشتر در معرض آریتمی قلبی هستند

حتی اگر سالم باشید و هیچ مشکلی نداشته باشید، احتمال بروز آریتمی برای شما وجود دارد. افرادی که دچار مشکلات جسمی هستند بیشتر در معرض آریتمی قرار می گیرند. کسانی که بیماری قلبی دارند یا از دارو های خاص استفاده می کنند.

همچنین افراد مسن و کسانی که بیشتر از 60 سال سن دارند در معرض ابتلای بیشتری نسبت به افراد جوان تر هستند. افراد مسن طبق گفته متخصص آریتمی قلب به دلیل افزایش احتمال بیماری های قلبی و استفاده از دارو هایی که ضربان قلب را افزایش می دهند در  خطر هستند. کسانی که به مشروبات الکلی یا مواد مخدر اعتیاد دارند ریسک بالایی از ابتلا به آریتمی را تجربه  می کنند. علاوه بر این آریتمی قلب ممکن است باعث افتادگی دریچه میترال شود که عوارض و خطرات بسیار مهمی را به همراه خواهد داشت.

ببیشتر بخوانید: افتادگی دریچه میترال چیست و چه خطراتی دارد؟

خطرات آریتمی قلب

اگر چه ممکن است علائم آریتمی در مدت کوتاهی از بین برود، اما می تواند خطرات و عوارضی داشته باشد که حتی تا طولانی مدت از بین نروند. اگر دچار تاکی کاردی شوید در مدت طولانی عدم پمپاژ مناسب خون باعث می شود که به نارسایی قلبی مبتلا شوید.

نارسایی قلبی بیماری خطرناکی بوده و خطر مرگ در آن بالا است. ایجاد لخته خون در مغز یکی از عوارض ناشی از آریتمی است که اگر جدی گرفته نشود و درمان نشود باعث سکته مغزی و افزایش احتمال مرگ خواهد شد .پس باید به پزشک آریتمی قلبی مراجعه کرد. خطر سکته مغزی در کسانی که دچار آریتمی شده اند بالا است به خصوص در افراد بالای 70 سال.

متخصص آریتمی قلب

آریتمی قلبی و فشار خون

فشار خون بالا شایع ترین عامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی نظیر آریتمی است. آریتمی های بطنی و فوق بطنی ممکن است در بیماران مبتلا به فشار خون بالا رخ دهد. برخی از دارو های ضد فشار خون بالا باعث ایجاد ناهنجاری های الکترولیتی میشوند و ایجاد آریتمی بطنی و دهلیزی را به همراه دارد.

فیبریلاسیون و فشار خون باعث افزایش خطر سکته می شود. عمل به چند توصیه متخصص آریتمی قلب مانند اصلاح سبک زندگی و دارو درمانی مناسب می تواند از افزایش فشار خون جلوگیری کند. به همین دلیل از شروع آریتمی قلبی و نارسایی قلبی جلوگیری خواهد شد.

 

نتیجه گیری و جمع بندی

با توجه به اطلاعاتی که شرح داده شد، جلوگیری از ایجاد آریتمی کار ساده ای است. با پیشگیری از این کار می توانید از هزینه های اضافی جلوگیری کرده و سلامت خود و اطرافیانتان را رقم بزنید.

با ایجاد ریسک آریتمی امکان ابتلا به سایر بیماری های قلبی جدی نیز افزایش می یابد که در صورت گرفتن کمک از بهترین متخصص آریتمی قلب در تهران و سایر بیماری ها می توان از پیشرفت آن ها جلوگیری کرد و حتی به درمان دائمی دست پیدا کرد.

بهترین درمان برای آریتمی و بیماری های قلبی ورزش و کنترل استرس است. همچنین کنترل دیابت و دیگر بیماری ها خود به طور خاص باعث جلوگیری از ابتلا به آریتمی می شود

منابع:

webmd

کلینیک تخصصی قلب و عروق دکتر ریاستی

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۱۵ رای

2 دیدگاه

    • با سلام و احترام کسی که آریتمی قلبی نداشته باشد اقدامی برای جلو گیری آریتمی قلبی وجود ندارد، ولی اگر واقعا آریتمی قلبی از بطم و یا دهلیز باشد هم نیاز به درمان دراویی داند و هم نیاز به منع شدن بعضی از مواد غذایی می باشد. و باعث تشدید آریتمی قلب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

header22222

کلینیک تخصصی قلب و عروق دکتر ریاستی

دکتر محمد ریاستی از بهترین پزشکان متخصص قلب تهران و جزو اساتید برجسته ی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مى باشد. ایشان دوره هاى پیشرفته ی تخصصی خود را در زمینه های مختلفی همچون آنژیوگرافی عروق کرونر قلبی و مغز، اکوی قلب اطفال و بیماریهای مادرزادی قلب و الکتروفیزیولوژی قلبی را تحت نظر اساتید برجسته گذرانده اند و تاکنون رضایت هزاران بیمار و آنژیوگرافی های موفق را در پرونده ی خود قرار داده اند. ایشان همچنین در زمینه ی بیماریهای مادرزادی قلب نیز سوابق درخشانی در مرکز طبی اطفال تهران داشته اند. دکتر ریاستی به همراه تیم مجرب کت لب و جراحی شما را در تشخیص به موقع و درمان مناسب راهنمایی می کند.

اطلاعات تماس

آدرس کلینیک: تهران، میدان هفت حوض نارمک، ضلع شمال غربی میدان، ابتدای خیابان آیت، نبش خیابان مهرانپور، ساختمان پزشکان 588
 
آدرس بیمارستان: تهرانپارس، نبش فلكه سوم، بيمارستان فوق تخصصی تهرانپارس
 
تلفن: 09373585813
 
ایمیل: drriasatii@gmail.com

تمامی حقوق برای وبسایت جناب دکتر ریاستی محفوظ می باشد

طراحی و سئو سایت توسط نبض مارکتینگ

خانه تماسدرباره ماارتباط با ما