Search
Search
Close this search box.

دلایل بروز درد قفسه‌ سینه در افراد مسن

دلایل بروز درد قفسه‌ سینه در افراد مسن

ممکن‌ است افراد مسن به‌ دلایل مختلف دچار درد در ناحیه قفسه‌ سینه شوند. این درد ممکن‌ است به‌ حدی و خیم باشد که آن‌ها را روانه بیمارستان و دکتر کند. ممکن‌ است دلایل درد قفسه‌ سینه را حمله‌ قلبی بدانید.

در این مورد، ایجاد لخته‌ خون در شریان‌ها موجب توقف جریان‌ خون به عضله‌ قلب می‌شود. در آمریکا، دومین دلیل مراجعه به اورژانس را درد قفسه‌ سینه می‌دانند. یک‌سری دلایل درد قفسه‌ سینه وجود دارد که به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

کشیدگی عضلات (استرین)

از دلایل درد قفسه‌ سینه می‌تواند التهاب عضلات و زردپی‌های اطراف دنده‌ها باشد. اگر با انجام فعالیت این درد ادامه پیدا کند، می تواند استرین باشد.

آسیب دنده‌ها : یکی دیگر از دلایل درد قفسه‌ سینه، صدمات وارد شده به‌ دنده‌ها از جمله موبر داشتن، کبودی و شکستگی می‌باشد. اگر فرد با شکستگی دنده مواجه شود، درلحظه آسیب صدای‌ تق یا درد بسیار شدیدی را احساس می‌کند.

زخم‌معده: معمولا زخم‌ معده باعث درد شدید نمی‌شود. با این وجود می‌تواند ناراحتی‌های مداومی را برای‌ فرد ایجاد کند. مصرف آنتی‌ اکسیدان‌ها می‌تواند در تسکین درد زخم‌ معده موثرباشد.

دلایل بروز درد قفسه‌ سینه در افراد مسن

بازگشت اسید به مری: از دلایل دیگر درد قفسه‌ سینه، بازگشت محتویات معده به‌ گلو می‌باشد. این مساله می‌تواند درد در قفسه‌ سینه و سوزش در این ناحیه را به‌ دنبال داشته‌ باشد.

افتادگی دریچه‌میترال: در افراد مسن، افتادگی دریچه‌ میترال بسیار شایع است. همین‌ امر سبب درد در قفسه‌ سینه می‌شود. در موارد خفیف این بیماری، نشانه بارزی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: تست ورزش قلب چیست و چرا برای سلامتی قلب مهم است؟

حمله‌قلبی: از نشانه‌های درد قفسه‌ سینه در افراد مسن، حمله‌ قلبی می‌باشد. زنانی که دچار حمله‌ قلبی می‌شوند، به‌ احتمال زیاد خستگی، حالت‌ تهوع و استفراغ نیز تجربه ‌کرده‌ است. اگر دچار حمله‌ قلبی شوید، هرچه سریع‌ تر باید به نزدیک‌ترین بیمارستان رفته و درمان را آغاز کنید.

 درمان خانگی درد قفسه‌ سینه

دلایل درد قفسه‌ سینه ممکن‌ است علاوه‌ بر متحمل‌ شدن ناراحتی بر شما، در فعالیت‌های روزمره شما نیز تاثیرگذار می‌باشد. در این‌جا به‌ چند درمان خانگی اشاره می‌کنیم.

خوردن سیر

مخلوط یک‌ قاشق چای‌ خوری با یک‌ فنجان آب گرم و مصرف روزانه آن تاثیر بسزایی در قفسه‌ سینه می‌باشد. همچنین می‌توانید روزانه یک یا دو حبه سیر را بجوید. علاوه‌ بر درد قفسه‌ سینه، سیر می‌تواند برای قلب و عروق شما بسیار موثر باشد. بیماری‌های قلبی می‌تواند درد قفسه‌ سینه را افزایش دهد.

بنابر این مصرف روزانه سیر، برای سلامتی شما بسیار موثر می‌باشد.

آب آلوئه‌ ورا

مصرف روزانه یک الی دو لیوان آب آلوئه‌ورا واجب می‌باشد. مصرف این‌ مورد تاثیر فراوانی در تقویت سیستم قلبی‌ عروقی، تنظیم کلسترول، کاهش سطح تری‌گلیسرید و کاهش فشار خون می‌شود. تمام این عوامل به کاهش درد قفسه‌ سینه کمک خواهد کرد.

دلایل بروز درد قفسه‌ سینه در افراد مسن

ویتامین‌ها
کمبود ویتامین‌های
D و B12 می‌تواند به کاهش درد‌ قفسه‌ سینه منجر شود. پس اگر از درد قفسه‌ سینه رنج می‌برید، داشتن رژیم‌ غذایی مناسب بسیار مهم تلقی می‌شود. حتما توجه‌ کنید که رژیم‌ غذایی شما شامل همه ویتامین‌ها باشد، تا در بهبود درد قفسه‌ سینه موثر باشد.

ببیشتر بخوانید: هولتر ریتم قلب چیست و چه عوارضی دارد؟

غذاهایی مانند: ماهی، پنیر، زرده‌تخم‌مرغ، محصولات دارای سویا، غلات برای شما مفید می‌باشد. با مشورت پزشک می‌توانید از قرص‌های مکمل نیز استفاده کنید.

چه‌زمان باید به‌ دکتر مراجعه‌کرد؟

درصورت درد قفسه‌ سینه به‌ طور ناگهانی، مراجعه به پزشک خود یا نزدیک‌ترین بیمارستان، بهترین راه‌حل می‌باشد.

گاهی اوقات باوجود داروهای ضدالتهاب درد کاهش نیافته و شدیدتر می‌شود. فردی که دردقفسه‌سینه دارد و مشکلات تنفسی نیز آن‌را اذیت می‌کند، بهتراست هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کند.

علائمی که نیازمند مراجعه سریع می‌باشند شامل: احساس فشار در جناغ، درد در قفسه‌ سینه که منجر به درد فک، بازوی‌ چپ یا کمر شود. همچنین داشتن علائمی چون گیجی، ضربان‌ قلب یا تنفس‌ سریع ممکن‌ است پرخطر باشد.

البته زمانی که درد در قفسه‌ سینه زیاد باشد، حتما دلیلی بر حمله‌ قلبی نمی‌باشد. با این وجود، سالانه افراد زیادی دلایل درد قفسه‌ سینه را تجربه می‌کنند. بهتر است این درد را نادیده نگیرید و به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: دلایل و علت بروز آریتمی‌ قلب در افراد میانسال

راه‌های پیشگیری از درد قفسه‌ سینه

با پیروی از رژیم‌ غذایی مناسب، مصرف داروهای تقویت‌کننده زیر نظر پزشک متخصص، ورز‌ش‌های مناسب و… می‌توانید از درد قفسه‌ سینه جلوگیری کنید. انجام مراقبت‌های بهداشتی نیز می‌تواند به‌ شما بسیار کمک کند.

از مصرف نوشیدنی‌های الکی بپرهیزید. مصرف بیش‌ از حد کافئین برای شما مناسب نمی‌باشد. سعی کنید مصرف کافئین را به‌ حداقل‌ ممکن برسانید. مصرف دخانیات موجب آسیب به ریه‌های‌ شما می‌شود. همین امر ممکن‌ است در درد قفسه‌ سینه موثر باشد.

ببیشتر بخوانید: افتادگی دریچه میترال چیست و چه خطراتی دارد؟

ورزش‌های مناسب نسبت‌ به سن و توانایی شما در پیشگیری از درد قفسه‌ سینه کمک خواهدکرد. شما می‌توانید روزانه حداقل ۳۰ دقیقه را به پیاده‌ روی اختصاص دهید و هوای‌ تازه را تنفس کنید.

دلایل بروز درد قفسه‌ سینه در افراد مسن

شناکردن هم میتواند عامل موثری در پیشگیری از مشکلات قلبی و درنتیجه کاهش درد قفسه‌ سینه شود. ازدیگر ورزش‌های مناسب برای‌ شما دوچرخه‌ سواری است. روزانه ۲۰ الی ۳۰ دقیقه رکاب‌ زدن به تنظیم ضربان‌ قلب، بهتر شدن جریان‌ خون و… در بدن‌‌ شما می‌شود‌.

توجه داشته‌ باشید که اگر سن شما بالا است از ورزش‌های پر خطر و فشار سنگین دوری‌ کنید. داشتن وزن مناسب و نداشتن اضافه‌ وزن از عوامل مهم دیگر در پیشگیری درد قفسه‌ سینه می‌شود.

سعی‌کنید از پرخوری و خوردن غذاهای ناسالم نیز خودداری‌ کنید. به‌ خاطر داشته‌ باشید که ورزش‌ها همیشه برای شما تاثیرگذار خواهند بود.

در این مقاله سعی شد تا درباره دلایل بروز درد قفسه‌ سینه در افراد مسن نکاتی گفته شود اما توجه داشته باشید که برای بررسی دقیق تر این مورد حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

header22222

کلینیک تخصصی قلب و عروق دکتر ریاستی

دکتر محمد ریاستی از بهترین پزشکان متخصص قلب تهران و جزو اساتید برجسته ی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مى باشد. ایشان دوره هاى پیشرفته ی تخصصی خود را در زمینه های مختلفی همچون آنژیوگرافی عروق کرونر قلبی و مغز، اکوی قلب اطفال و بیماریهای مادرزادی قلب و الکتروفیزیولوژی قلبی را تحت نظر اساتید برجسته گذرانده اند و تاکنون رضایت هزاران بیمار و آنژیوگرافی های موفق را در پرونده ی خود قرار داده اند. ایشان همچنین در زمینه ی بیماریهای مادرزادی قلب نیز سوابق درخشانی در مرکز طبی اطفال تهران داشته اند. دکتر ریاستی به همراه تیم مجرب کت لب و جراحی شما را در تشخیص به موقع و درمان مناسب راهنمایی می کند.

اطلاعات تماس

آدرس کلینیک: تهران، میدان هفت حوض نارمک، ضلع شمال غربی میدان، ابتدای خیابان آیت، نبش خیابان مهرانپور، ساختمان پزشکان 588
 
آدرس بیمارستان: تهرانپارس، نبش فلكه سوم، بيمارستان فوق تخصصی تهرانپارس
 
تلفن: 09373585813
 
ایمیل: drriasatii@gmail.com

تمامی حقوق برای وبسایت جناب دکتر ریاستی محفوظ می باشد

طراحی و سئو سایت توسط نبض مارکتینگ

خانه تماسدرباره ماارتباط با ما