Search
Search
Close this search box.

خطرات آریتمی قلب

خطرات آریتمی قلب و فردی که دچار آریتمی قلب شده است

اصطلاح “آریتمی” به سرعت یا ریتم ضربان قلب یک فرد اشاره داردکه عوامل مختلفی باعث ایجاد ضربان غیر طبیعی قلب می شود. وقتی قلب به درستی نمی تپد ، نمی تواند خون را به اندام های مختلف بدن پمپاژ کند .از خطرات آریتمی قلب می توان به آسیب جدی به اندام های حیاتی همچون ریه  و مغز اشاره کرد.آریتمی قلبی می تواند خفیف یا شدید باشد و این به شرایطی بستگی دارد که در آن قرار دارید.

 ممکن است ریتم قلب شما در شرایط استرس زا و یا تحت تاثیر فعالیت های شدید جسمانی تغییر کند. در حالت نرمال، سلول هایی درقلب وجود داردکه سیگنال هایی ایجاد می کنند، این سیگنال ها باید از قلب عبور کنند و در حین عبور این جریان ، عضله قلب منقبض می شود و ضربان قلب رخ می دهد.

این فرآیند حیاتی اگر برهم بخورد در اصطلاح پزشکی آریتمی قلب رخ می دهد. شما م یتوانید برای درمان آریتمی قلب به بهترین متخصص آریتمی قلب جناب دکتر ریاستی، متخصص قلب و عروق  مراجعه کنید.

خطرات آریتمی قلب؛ فردی که رارد از روی رگ های قلب به سمت قلب حرکت می کند

خطرات آریتمی قلب چه موارد است؟

افرادی که فشارخون بالایی دارند بیشتر در خطر بیماری قلبی هستند و باید حتما تحت نظر متخصص فشار خون در تهران یا شهر سکونت شما  با دستگاه هولتر فشار خون قراربگیرند.افرادی که از الکل و سیگار استفاده می کنند و یا به دلیل بیماری های دیگری که دارند.

داروهای خاصی مصرف می کنند ممکن است بطور مستقیم روی ضربان قلب آنها تاثیر گذاشته و دچار آریتمی قلب شوند.آریتمی باعث افزایش احتمال لخته خونی می شود.در اثر ایجاد لختگی و انتقال آن از قلب به مغز و به دلیل اختلال در خون رسانی سکته مغزی اتفاق می افتد.

یکی دیگر از اعضای حیاتی بدن، خود قلب است که به دلیل عدم پمپاژ خون در دراز مدت فرد دچار نارسایی قلبی می شود. برخی بیماران علائم مرتبطی ندارند.

بسیاری از آریتمی ها بی ضرر هستند، برخی علائم مانند دردقفسه سینه،سرگیجه و تنگی نفس ،تعرق زیاد و تپش قلب نامنظم مربوط به علائم برادی‌کارد (ضربان قلب آهسته)است یعنی زمانی که قلب کندتر از حد نرمال ضربان دارد.

 نوع دیگری از خطرات آریتمی قلب زمانی است که فرد در اصطلاح پزشکی دچار تاکی‌کاردی می شود و احساس ضعف ناگهانی، احساس لرز در سینه یا تنگی نفس دارد. لزوما بیشتر عوارض آریتمی ها جدی نیستند اما برخی می توانند فرد را مستعد ایست قلبی کنند.

آیا ضربان نامنظم قلب خطرناک است؟

در اصطلاح پزشکی به تپش نامنظم قلب فیبریلاسیون دهلیزی هم می گویند که در نتیجه اختلال در سیستم الکتریکی رخ می دهد. نامنظم زدن قلب یکی از علائم مهم سکته قلبی است.

در صورت تشخیص بموقع توسط پزشک و تجویز دارو ،قابل کنترل هستند.در حالت عادی تعداد ضربان قلب بیشتر از 100 ضربان در دقیقه، بالا در نظرگرفته می شود که ممکن است براثر فعالیت فیزیکی یا هیجانی اتفاق بیفتد .

 بنابراین عاملی که سبب افزایش ضربان قلب می شود، مهم است. افرادی که در معرض فشارهای عصبی ،اضافه وزن، استعمال سیگار و الکل هستند بیشتر از افراد عادی دچار بیماری های قلبی می شوند و احتمال ایجاد اختلال ضربان قلب در این افراد به واسطه سبک زندگی که دارند بیشتر خواهد بود.

این عوامل قلب را ضعیف کرده و در معرض خطرات آریتمی قلب قرار می دهند. بسیاری از آریتمی های قلبی بی ضررهستند ولی برای تشخیص خطرناک بودن آن باید به پزشک مراجعه کنید تا تحت معاینات پزشکی قرار بگیرید.

تست نوارقلب در تشخیص آریتمی قلبی

آیا خطرات آریتمی قلب باعث مرگ می شود؟

برخی آریتمی ها در صورت عدم تشخیص و درمان می توانند خطرناک باشند و باعث ایست قلبی بشوند.آریتمی قلب معمولا باعث می شود که قلب خیلی سریع ،خیلی کند ویا نامنظم بزند که معمولا ناشی از یک بیماری قلبی است.

در بسیاری از افراد پیش از سکته قلبی و مرگ ،نشانه های نارسایی قلبی به صورت خفیف دیده می شود. که پس از مرگ دیگر قابل تشخیص نیستند و قلب طبیعی به نظر می رسد.

برای فردی که قلبی سالم دارد، هنگام استراحت باید ضربان قلب بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان در دقیقه باشد و هرچه فرد سالم تر، ضربان قلب استراحت پایین تر خواهد بود.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که آیا ضربان قلب کمتر از 60 ضربان در دقیقه هنگام استراحت هم برادی‌کاردی محسوب می شود؟ پاسخ خیر است و گاها نشانه بیماری نیست. اگر شما از نظر جسمانی در سلامت کامل باشید در واقع قلب شما قادر به پمپاژ خون کافی می باشد.

بیشتر بخوانید: چه زمانی اکو قلب جنین لازم است؟

چه زمانی باید به متخصص آریتمی قلبی مراجعه کنیم؟

بیماری قلبی علت اصلی مرگ در جهان است . بهتر است، برای جل گیری از خطرات آریتمی قلب و در صورت داشتن هرکدام از علائم زیر جهت تشخیص و درمان به موقع به متخصص آریتمی قلب مراجعه کنید.

1-فشارخون بالا: یکی از عوامل ابتلا به بیماری قلبی است و به قاتل خاموش معروف است.جهت چکاپ و بررسی سلامت قلب حتما به پزشک مراجعه کنید تا تحت نظرقرار بگیرید.

2-بالابودن کلسترول: چربی اضافه در دیواره رگ ها ،باعث تنگی رگها شده و جریان خون رسانی را متوقف می کند.

3-سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری های قلبی: اگر می‌دانید که در خانواده‌‌تان سابقه بیماری‌های قلبی وجود دارد، برای مراجعه به پزشک متخصص قلب و عروق تردید نکنید.

4-احساس درد و ناراحتی در قفسه سینه

5-ورم یا درد در پاها

قلب به همراه اناتومی بدن

جمع بندی

بسیاری از بیماری های قلبی با مراجعه به متخصص قابل کنترل و درمان است. معاینات قلبی منظم و رعایت رژیم غذایی مناسب ،اهمیت بسزایی در پیشگیری از سکته های قلبی وخطرات آریتمی قلب دارد. در صورت مشاهده علائم خاص و یا ابتلا به بیماری های زمینه ای به پزشک مراجعه کنید تا تحت مراقبت های پزشکی قرار بگیرید.

منابع

Labfront,webmd

دکتر ریاستی

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۴.۶ از ۵
از مجموع ۹ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

header22222

کلینیک تخصصی قلب و عروق دکتر ریاستی

دکتر محمد ریاستی از بهترین پزشکان متخصص قلب تهران و جزو اساتید برجسته ی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مى باشد. ایشان دوره هاى پیشرفته ی تخصصی خود را در زمینه های مختلفی همچون آنژیوگرافی عروق کرونر قلبی و مغز، اکوی قلب اطفال و بیماریهای مادرزادی قلب و الکتروفیزیولوژی قلبی را تحت نظر اساتید برجسته گذرانده اند و تاکنون رضایت هزاران بیمار و آنژیوگرافی های موفق را در پرونده ی خود قرار داده اند. ایشان همچنین در زمینه ی بیماریهای مادرزادی قلب نیز سوابق درخشانی در مرکز طبی اطفال تهران داشته اند. دکتر ریاستی به همراه تیم مجرب کت لب و جراحی شما را در تشخیص به موقع و درمان مناسب راهنمایی می کند.

اطلاعات تماس

آدرس کلینیک: تهران، میدان هفت حوض نارمک، ضلع شمال غربی میدان، ابتدای خیابان آیت، نبش خیابان مهرانپور، ساختمان پزشکان 588
 
آدرس بیمارستان: تهرانپارس، نبش فلكه سوم، بيمارستان فوق تخصصی تهرانپارس
 
تلفن: 09373585813
 
ایمیل: drriasatii@gmail.com

تمامی حقوق برای وبسایت جناب دکتر ریاستی محفوظ می باشد

طراحی و سئو سایت توسط نبض مارکتینگ

خانه تماسدرباره ماارتباط با ما